Johnny Wonder

Social Content Creative

Wij zijn Johnny Wonder, communicatiebureau voor het digitale tijdperk, en we zijn op zoek naar een Social Content Creative (m/v).

Een slimme copywriter, dat vooral. Lang, kort, dik of dun – jij schrijft het. Je bent creatief en conceptueel sterk. Je denkt in formats. En je verzint aan de lopende band nieuwe.

Net als wij heb jij het beste voor met de wereld. Je creëert communicatie die daar waarde aan toevoegt.

Samen met ons team werk je aan een content-strategie, die je vertaalt naar een kalender vol met mooie, slimme, boeiende, ontroerende en grappige content. En die content ga je zelf maken, bijschaven, plaatsen en bijhouden.

Je hebt veel ervaring met grote merken, op social media en in andere communicatie. Je kunt bestaande campagnes en strategieën vertalen naar content, maar je kunt ook zelf een campagne bedenken.

En dat doe je het liefst voor organisaties met een maatschappelijke inslag, met thema’s als zorg, onderwijs, mobiliteit en wonen. Jij gaat met ons deze merken helpen met het vinden van hun rol in het digitale tijdperk.

Verder nog iets? Yes:

  • Het is goed als je ervaring hebt met fotoproducties.
  • En met videoproducties en -montages.
  • Je kan een fotograaf of camerateam briefen en begeleiden.
  • En ze gericht feedback geven op hun werk.
  • Je weet alles van YouTube en Insta.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring bij een creatief bureau.
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Johnny Wie?

Johnny Wonder. Een verzameling van strategische breinen, creatieve geesten, georganiseerde types en een bak enthousiasme. Wij lossen communicatievraagstukken op met scherpe analyses, effectieve campagnes en slimme content. En natuurlijk: hart voor de zaak.

We bieden je een heerlijke werkplek aan de Bloemgracht in Amsterdam, een mooi salaris, goeie secundaire voorwaarden, elke dag verse lunch en superleuke collega’s.

Zin in? Solliciteer via Homerun. En stuur in ieder geval een link naar je portfolio.