Johnny Wonder

Johnny Wonder is een communicatiebureau voor het digitale tijdperk. We ondersteunen organisaties met strategische adviezen, creatieve campagnes en boeiende content. En met bewezen resultaat.

We werken graag voor (semi-) publieke organisaties die het beste voor hebben met de wereld en haar bewoners – en hebben veel klanten die bezig zijn met zorg en welzijn, wonen en openbaar vervoer. Van de Nederlandse Spoorwegen, waarvoor we de Tienertoer weer op de kaart zetten bij een nieuwe generatie tot Pleegzorg Nederland, dat we hielpen aan duizenden nieuwe pleegouders. Meer voorbeelden van ons werk vind je hier.

Omdat we steeds meer werk krijgen én nog beter willen worden in wat we doen, zoeken we per direct een

Senior Projectmanager (m/v) – 36 – 40 uur p/w

 

Lieke Joosten is al 2 jaar projectmanager bij Johnny Wonder, en vertelt over haar werk: ‘Als projectmanager ben je de spin in het web bij Johnny Wonder. Je hebt veel contact met klanten en zorgt dat wat wij maken aansluit bij hun wensen en behoeftes. Dat betekent: zorgen dat eventuele onderaannemers leveren wat we willen, heldere offertes opstellen, de planning en financiën van projecten bewaken en zorgen dat onze eigen mensen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Dat is soms best een puzzel, maar ook heel tof. Zeker als het resultaat is dat je mooie dingen kunt maken waar een klant echt wat aan heeft.’

Dus wie zoeken we dan, Lieke?

‘Ik zou zeggen: iemand die gestructureerd kan werken en ook in drukke tijden de juiste taken prioriteit kan geven. Die snapt wat nodig is om een project te laten slagen en collega’s weet te motiveren om topkwaliteit te leveren en toch gewoon deadlines te halen. Iemand die glashelder kan communiceren en vriendelijk is waar het kan, maar ook streng kan zijn als het moet. Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar projecten, maar de rust uitstraalt dat alles altijd helemaal goedkomt. Ten slotte is het belangrijk dat je oog hebt voor kansen en ontwikkelingen voor zowel Johnny Wonder als onze klanten, altijd op zoek naar verbetering.’

Prima omschrijving, lijkt ons. Interesse? Kijk dan nog even of je een matcht met onderstaande criteria:

  • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) met het managen van (communicatie- en campagne-)projecten, bij voorkeur aan bureauzijde.
  • Je hebt ervaring met het maken van offertes en planningen en kunt uit de voeten met Excel en projectmanagement tools.
  • Je bent digital-savvy, en aantoonbaar thuis in de wereld van social media.
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van alle aspecten van communicatiecampagnes
  • Je hebt helder zicht op relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
  • Je bent bereid om je te verdiepen in de wereld van de klanten van Johnny Wonder.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels.
  • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en klantgericht.
  • Ervaring met scrum is een pré.
  • Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie is een pré.

En wat bieden wij?

We bieden je een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Plus: enthousiaste en sympathieke collega’s, een heerlijke lunch, een werkplek in hartje Amsterdam en de kans om mooi en zinvol werk te maken voor organisaties die ertoe doen.

Lijkt het je wat? Solliciteer vóór 12 maart, via Homerun.

Wil je meer weten over de functie of over ons? Kijk vooral even op de site, of bel met Lieke: 06-41054159.