Johnny Wonder
Logo_JW
17 jan 2022

Vacature: Accountmanager

Johnny Wonder

Johnny Wonder maakt waardevolle campagnes en content voor merken met een maatschappelijke missie. Merken die iets moois bijdragen aan de wereld, bijvoorbeeld rondom thema’s als zorg, werk, wonen, mobiliteit en duurzaamheid. Onze klanten hebben doorgaans twee dingen gemeen: hun maatschappelijke impact is groot (of zou dat moeten zijn) en er zijn geweldige verhalen over te vertellen. Die verhalen zetten wij op een originele manier in om de merkwaarde van deze organisaties te laten groeien, zodat zij succesvoller kunnen zijn in wat ze doen.

 

We zoeken een Medior Accountmanager die daar de komende jaren een onmisbare bijdrage aan wil leveren en met ons wil meegroeien naar de top. Hoe die top eruitziet? Johnny Wonder als een geweldige plek om te werken, en een plek waar geweldig werk wordt gemaakt. Dat allemaal vanuit onze vijf kernwaarden:

 1. We zien naar elkaar om.
 2. Het maakt ons wat uit wat we maken.
 3. We zijn opgewekt en optimistisch.
 4. We maken waardevol werk.
 5. We besteden onze tijd effectief.

We zoeken iemand die weet je wat er wat er komt kijken bij accountmanagement in de communicatiebranche, bij voorkeur tijdens het ontwikkelen van multimediale content en/of campagnes. Offertes en pitchpresentaties zijn bekend terrein, net als de wereld van digitale communicatie en social media. Ervaring met marketing en/of PR-werkzaamheden is helemaal mooi meegenomen. Als accountmanager stel je het (commerciële) klantbelang altijd voorop. Je bent sales driven en beschikt over de vaardigheden om deze doelstellingen – samen met onze projectteams van creatieven en strategen, maar ook met onze projectmanagers en producers – te behalen.

We zoeken iemand:

 • Met minstens drie jaar relevante ervaring
 • Met de het vermogen om klanttevredenheid én omzettargets te behalen
 • Met een scherp oog op ontwikkelingen binnen ons vakgebied en het inzicht om kansen daarbinnen te signaleren
 • Je kan nieuwe en bestaande klanten adviseren en weet te ze te overtuigen
 • Je kan waardevolle langetermijnrelaties opbouwen met onze klanten, en vanuit de relatie ben je in staat is om cross-selling en up-selling doelstellingen te realiseren.
 • Je bent sociaal en klantgericht
 • Je beschikt over consultancyvaardigheden

We bieden:

Een heel fijne werkplek aan de prachtige Bloemgracht in Amsterdam (of voor nu: thuiswerkplek), een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden, elke dag een vers bereide lunch (als we weer naar kantoor mogen) en sympathieke collega’s.

En bovenal: de kans om de komende jaren mee te bouwen aan een geweldig bedrijf met een prachtig klantportfolio, waar je mooi en relevant werk voor mag maken.

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan zo snel mogelijk via deze link: https://johnnywonder.homerun.co/accountmanager/nl