Johnny Wonder
Logo_JW
09 nov 2020

Vacature: Accountmanager (36-40 uur)

Derek Steinhoff

Johnny Wonder is een strategisch communicatiebureau voor het digitale tijdperk. We ontwikkelen waardevolle social content en campagnes voor organisaties die zich bezighouden met thema’s als zorg, werk, wonen, mobiliteit en duurzaamheid. Deze organisaties hebben twee dingen gemeen: hun maatschappelijke impact is groot (of zou dat moeten zijn) – en er zijn geweldige verhalen over te vertellen.

 

We doen dit inmiddels al tien jaar en in tal van vormen. Zo maakten we bijvoorbeeld de eerste WhatsApp-thriller van Nederland, vonden we bijna drieduizend nieuwe pleegouders met Pleegzorg Nederland en introduceerden we het GVBeestje in de Amsterdamse trams.

 

De Accountmanager die we zoeken gaat ervoor zorgen dat we nog beter worden in het vervullen van de wensen en behoeftes van onze klanten. Daarmee vergroten we de kans op waardevol werk – en dat is positief voor onze klanten, hun publiek én onszelf.

 

Als Accountmanager zal je in het team werken van Maurice, onze commercieel directeur, en ben je degene die namens Johnny Wonder op dagelijkse basis contact heeft met klanten. Dat vereist bijvoorbeeld dat je klantwensen helder kunt verwoorden, communicatietrajecten kunt vormgeven, een goed zakelijk inzicht hebt en je kennis van content en campagnes ver genoeg reikt om klanten inhoudelijk te kunnen adviseren.

 

We zoeken iemand met een heldere visie op het vak van accountmanagement – die in staat is om soms complexe projecten zelfstandig te leiden en verder te brengen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je goed moet kunnen samenwerken met onze projectteams van creatieven en strategen – maar ook projectmanagers en producers moet kunnen begeleiden met kennis en kunde van je vak en van je klant. Daarnaast is het belangrijk dat je een scherp oog hebt voor nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, en proactief kansen kunt signaleren voor Johnny Wonder en onze klanten.

 

We zoeken iemand:

  • Met aantoonbare ervaring als Accountmanager (ten minste 3 jaar), aan de bureauzijde.
  • Met het vermogen om waardevolle langetermijnrelaties op te bouwen met onze klanten, en vanuit de relatie in staat is om cross-selling en up-selling doelstellingen te realiseren.
  • Met ervaring met het opstellen van contracten en offertes.
  • Die in staat is om je snel in te leven in het DNA van Johnny Wonder en van onze belangrijkste klanten.
  • Je bent digital-savvy, en aantoonbaar thuis in de wereld van social media.
  • Je hebt een helder zicht op relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
  • Je bent sociaal en klantgericht.
  • Je hebt een resultaatgerichte en commerciële instelling en weet mensen te overtuigen.
  • Je denkt in oplossingen – ook als het ingewikkeld wordt.

 

We bieden:

Een hele fijne werkplek aan de prachtige Bloemgracht in Amsterdam (of voor nu: thuiswerkplek), een mooi en marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden, elke dag een vers bereide lunch (als we weer naar kantoor mogen) en sympathieke collega’s. Bovendien mag je soms Wilson aaien, onze parttime-kantoor-woodle.

Je komt terecht bij een communicatiebureau vol strategische breinen, creatieve geesten, georganiseerde types en tomeloos enthousiasme. 

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan zo snel mogelijk via deze link: https://johnnywonder.homerun.co/accountmanager