Johnny Wonder
Logo_JW
09 nov 2020

Vacature: Projectmanager (32-40 uur)

Derek Steinhoff

Johnny Wonder is een strategisch communicatiebureau voor het digitale tijdperk. We ontwikkelen waardevolle social content en campagnes voor organisaties die zich bezighouden met thema’s als zorg, werk, wonen, mobiliteit en duurzaamheid. Deze organisaties hebben twee dingen gemeen: hun maatschappelijke impact is groot (of zou dat moeten zijn) – en er zijn geweldige verhalen over te vertellen.

 

We doen dit inmiddels al tien jaar en in tal van vormen. Zo maakten we bijvoorbeeld de eerste WhatsApp-thriller van Nederland, vonden we bijna drieduizend nieuwe pleegouders met Pleegzorg Nederland en introduceerden we het GVBeestje in de Amsterdamse trams.

 

De Projectmanager die we zoeken gaat ervoor zorgen dat we het proces voor onze klanten gestructureerd van A tot Z weten te brengen. Daarmee vergroten we de kans op waardevol werk, tevreden klanten en een blij team. Als Projectmanager ben je degene die namens Johnny Wonder op dagelijkse basis contact heeft met onze klanten over het proces van de always-on social content die het team voor ze bedenkt en produceert. Daarnaast begeleid je nog een aantal projecten van diverse opdrachtgevers. Dat vereist bijvoorbeeld dat je klantwensen helder kunt verwoorden, waarmee je het team van strategen, creatieven en producers aanstuurt tot het best mogelijke resultaat.

 

We zoeken iemand met een heldere visie op het vak van projectmanagement – die in staat is om de wensen van de klant door te vertalen naar heldere opdrachten voor het team, en de ideeën van het team overtuigend over weet te brengen naar de klant. Iemand die het leuk vindt om een klant door en door te leren kennen en samen met de klant te bouwen aan de doelen. Dit alles met oog voor structuur, efficiëntie en klanttevredenheid.

Dat betekent bijvoorbeeld dat je naast uitstekend plannen goed moet kunnen samenwerken met onze projectteams van creatieven en strategen – maar ook de andere projectmanagers en producers moet kunnen begeleiden met kennis en kunde – van het vak en van je klant.

Daarnaast is het belangrijk dat je een scherp oog hebt voor details en nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied – en pro-actief kansen kunt signaleren voor Johnny Wonder en onze klanten.

We zoeken iemand:

  • Met minimaal 3 jaar ervaring als projectmanager in de communicatiebranche – bij voorkeur met het ontwikkelen van social content en campagnes aan bureauzijde.
  • Met aantoonbare affiniteit met de wereld van digitale communicatie en social media.
  • Die gestructureerd werkt, uitstekend kan prioriteren, helder en duidelijk kan communiceren, vriendelijk is, maar geen problemen heeft om streng te zijn als het nodig is.
  • Met het inschattingsvermogen om snel te zien waar kansen en bedreigingen liggen, wat haast heeft en wat niet – in producten, processen en de relatie met een klant. En om daar vervolgens naar te handelen.
  • Met de charme, sensitiviteit en assertiviteit die nodig is om ook voor uitdagende klanten het beste werk te kunnen maken.
  • Je hebt ervaring met het maken van begrotingen en planningen en kunt uit de voeten met Excel en projectmanagement tools.
  • Je bent bereid om je te verdiepen in de wereld van de klanten van Johnny Wonder.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
  • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en klantgericht.
  • Je hebt zin om mee te bouwen aan het bureau Johnny Wonder – en onze ambitie om steeds waardevoller werk te maken onze klanten.

We bieden:

Een hele fijne werkplek aan de prachtige Bloemgracht in Amsterdam (of voor nu: thuiswerkplek), een mooi en marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden, elke dag een vers bereide lunch (als we weer naar kantoor mogen) en sympathieke collega’s. Bovendien mag je soms Wilson aaien, onze parttime-kantoor-woodle.

Je komt terecht bij een communicatiebureau vol strategische breinen, creatieve geesten, georganiseerde types en tomeloos enthousiasme. 
Lijkt dit je wat? Solliciteer dan zo snel mogelijk via deze link: https://johnnywonder.homerun.co/projectmanager