Johnny Wonder
Logo_JW
14 jun 2017

We zoeken een project- én accountmanager

Alternative Text

Willem Dudok

Johnny Wonder is een strategisch communicatiebureau voor het digitale tijdperk. We ondersteunen al bijna zeven jaar organisaties met een rijke historie en een veelbelovende toekomst. Door heldere strategische inzichten, effectieve campagnes en boeiende content. En met bewezen resultaat.

We werken graag voor (semi-) publieke organisaties die het beste voor hebben met de wereld en haar bewoners – en hebben veel klanten die bezig zijn met zorg en welzijn, wonen en openbaar vervoer. Van de Nederlandse Spoorwegen, waarvoor we de Tienertoer weer op de kaart zetten bij een nieuwe generatie tot Pleegzorg Nederland, dat we hielpen aan duizenden nieuwe pleegouders. Meer voorbeelden van ons werk vind je hier.

Omdat we steeds meer werk krijgen én nog beter willen worden in wat we doen, zoeken we per direct een:

In verband met het zwangerschapsverlof van onze accountmanager Agatha zijn wij daarnaast per 1 augustus op zoek naar een:

We zoeken mensen:
  • die ons op hun eigen vakgebied (veel) beter kunnen maken
  • die de werelden waarin onze klanten opereren (ov, energie, wonen, zorg) boeiend vinden
  • die relevante ervaring hebben in (digitale) media of communicatie
  • die (ook nog) sympathiek zijn
Ben jij een fantastische project- of accountmanager? En nog aardig ook? Of ken je de perfecte persoon? Reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 15 juni. Kijk snel eens op onze Homerun pagina!