Johnny Wonder
27 feb 2018

Johnny Wonder zoekt een Senior Projectmanager

Alternative Text

Matthijs van der Ven

Deze vacature is inmiddels gesloten.

Johnny Wonder is een communicatiebureau voor het digitale tijdperk. We ondersteunen organisaties met strategische adviezen, creatieve campagnes en boeiende content. En met bewezen resultaat.

We werken graag voor (semi-) publieke organisaties die het beste voor hebben met de wereld en haar bewoners – en hebben veel klanten die bezig zijn met zorg en welzijn, wonen en openbaar vervoer. Van de Nederlandse Spoorwegen, waarvoor we de Tienertoer weer op de kaart zetten bij een nieuwe generatie tot Pleegzorg Nederland, dat we hielpen aan duizenden nieuwe pleegouders. Meer voorbeelden van ons werk vind je hier.

Omdat we steeds meer werk krijgen én nog beter willen worden in wat we doen, zoeken we per direct een

Senior Projectmanager (m/v) – 36 – 40 uur p/w

Lieke Joosten is al 2 jaar projectmanager bij Johnny Wonder, en vertelt over haar werk: ‘Als projectmanager ben je de spin in het web bij Johnny Wonder. Je hebt veel contact met klanten en zorgt dat wat wij maken aansluit bij hun wensen en behoeftes. Dat betekent: zorgen dat eventuele onderaannemers leveren wat we willen, heldere offertes opstellen, de planning en financiën van projecten bewaken en zorgen dat onze eigen mensen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Dat is soms best een puzzel, maar ook heel tof. Zeker als het resultaat is dat je mooie dingen kunt maken waar een klant echt wat aan heeft.’

Meer weten? Bekijk hier de hele vacature.