Johnny Wonder
Logo_JW
02 apr 2019

Feest! We mogen werken voor Waternet

Janne

Hoera! We hebben wat te vieren, want we mogen werken voor niemand minder dan Waternet. De komende tijd maken wij dan ook onvervalst Amsterdamse campagnes over Mokums water in de Amstel, Gooi en Vechtstreek en vooral: het schoon en veilig houden daarvan.

Schone grachten, helder drinkwater, gezuiverd rioolwater en veilige dijken; Waternet zorgt voor ons water in al haar verschijningsvormen en dat mogen onze mede-Amsterdammers best weten. Omdat we dagelijks te maken hebben met water, hebben we ook dagelijks te maken met de invloed van Waternet, maar omgekeerd heb je zelf ook invloed op het water. Lang niet iedereen is zich bewust van deze eigen invloed op de Amsterdamse wateren en dat is precies waar Johnny Wonder om de hoek komt kijken.

Voor de komende vier jaar krijgen wij de schone opgave om iedereen bewust te maken van zijn rol in het schoon en veilig houden van het water om ons heen. ‘Waterbewustzijn’ creëren dus, een mooie taak waar we erg veel zin in hebben. Dus maak je borst maar vast nat voor onze Waternetcampagnes!