Johnny Wonder
Logo_JW
24 okt 2019

Boeken lezen via Instagram Stories: Johnny Wonder ontwikkelt #instaboekje voor NS

Janne

Lekker lezen doe je in de trein, zélfs als je je boek bent vergeten.

Na de eerste Whatsapp-thriller van Nederland ontwikkelde Johnny Wonder nu ook het eerste #instaboekje van Nederland voor de Nederlandse Spoorwegen.

Vanaf woensdag 23 oktober kan iedereen stemmen op de zes genomineerde boeken die kans maken op de NS Publieksprijs voor het Boek van het Jaar, via nspublieksprijs.nl. Maar nog lang niet iedereen heeft die boeken gelezen. Om heel Nederland te enthousiasmeren voor deze boeken trakteert NS op het eerste hoofdstuk uit het boek – via Instagram Stories (lees ze hier)!

Dit is hoe het werkt:

De #instaboekjes blijven de komende tijd staan in de Hoogtepunten op de Instagram-pagina van NS, zodat ze ook na de bekendmaking van de winnaar op woensdag 20 november kunnen worden gelezen.

Meepraten over de boeken kan vervolgens in de NS Publieksprijs Leesclub op Facebook, die alweer voor het tweede jaar actief is.

En voor wie liever van papier leest, trakteren tien conducteurs hun treinreizigers de komende weken op mini-boekjes. Ook daarin is het eerste hoofdstuk van de genomineerde boeken afgedrukt.