Johnny Wonder
Logo_JW
14 jan 2019

Agatha Woudwijk-Hartendorp Managing Director bij Johnny Wonder

Alternative Text

Martijn Beckers

Per januari 2019 is Agatha Woudwijk-Hartendorp (Amsterdam, 1985) benoemd tot Managing Director van Johnny Wonder. Ze is al sinds 2012 aan ons verbonden – eerst als Project Manager, daarna als Head of Business. Nu wordt ze verantwoordelijk voor alle daily business in het bedrijf.

‘Roos de Graaf stuurde mij vandaag jullie vacature toe voor Online Campagnemanager omdat ze denkt dat deze vacature echt iets voor mij is. Ze heeft helemaal gelijk en daarom reageer ik nog even op de valreep,’ schreef Agatha in een mailtje op 30 november 2012.

And the rest is history… heet dat dan.

In de afgelopen jaren werkte Agatha als Project Manager, Senior Project Manager en Head of Business voor klanten als de Nederlandse Spoorwegen, Pleegzorg Nederland en ’s Heeren Loo. Dat deed ze steeds zorgvuldig, deskundig en met hart voor de zaak – en haar betekenis voor Johnny Wonder groeide jaar na jaar.

Net zoals we houden van langdurige relaties met klanten, hebben we ook graag dat talent lang bij ons blijft. Daar investeren we veel in – en het is tof om te zien dat het hiertoe kan leiden.

We verwachten ook veel van de nieuwe samenwerking met Agatha.

Johnny Wonder bestaat nu acht jaar, groeit gestaag en heeft een portfolio waar menig bureau jaloers op is. De komende jaren willen we dat uitbouwen, nóg relevanter werk maken voor onze klanten – organisaties met een maatschappelijke missie rondom thema’s als zorg, wonen, duurzaamheid en mobiliteit. Agatha is er verantwoordelijk voor dat de organisatie die daarvoor moet zorgen duurzaam succesvol is – en blijft.

Voor Martijn en Willem heeft haar benoeming ook gevolgen: beiden treden logischerwijs terug uit de dagelijkse leiding van het bedrijf, en kunnen zich weer focussen op de langstermijn-ontwikkeling van het bedrijf. Martijn als Commercieel Directeur – Willem als Directeur Creatie & Strategie.

Agatha: ‘Het is supertof om de afgelopen jaren te hebben meegewerkt aan de groei en ontwikkeling van Johnny Wonder. Waar we begonnen met z’n vijven zitten we nu inmiddels op twintig man. Dat is mooi – maar het brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse leiding en benodigde professionalisering. Ik vergelijk het leiden van een bureau eigenlijk met dat van een groot project voor een opdrachtgever, met vergelijkbare doelen. Namelijk: het leveren van mooi en goed werk, blije mensen en een goed bedrijfsresultaat. Ik heb ontzettend veel zin in om daar toegewijd mee aan de slag te gaan.’