Johnny Wonder
Logo_JW
Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Ontwerpkracht
in de zorg

Vergrijzing, financiële druk, veranderende ideeën over kwaliteit, verouderd vastgoed. Dat de zorgsector in Nederland voor grote uitdagingen staat is geen verrassing. Maar waar halen we nieuwe antwoorden vandaan?

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is ervan overtuigd dat ontwerpers daarbij kunnen helpen. Daarom startte ze het programma Designing a Community of Care, waarin gemeenten, zorgaanbieders en woningcorporaties samenwerken met ontwerpers aan een van die grote uitdagingen: de transitie van de zorg in de wijk.

Parallel met dat programma ontwikkelde Johnny Wonder een reeks podcasts waarin we zorgbestuurders, ontwerpers en andere experts bevragen over zorgvragen en ontwerpkracht. Ter inspiratie voor iedereen die bezig is met vernieuwing in de zorg – en een ideale manier om het programma meer bekendheid te geven in de zorg.

Je kan je ook abonneren op iTunes of luisteren via Spotify.

Header beeld 2 & 3: Sander van Wettum

Maak werk van Mokum

Voor woningcorporatie Eigen Haard ontwikkelden we een arbeidsmarktcampagne rondom hun grootste dilemma’s.

Eigen Haard

De Leukste Treinquiz van Nederland

Voor de Nederlandse Spoorwegen ontwikkelden en produceerden we De Leukste Treinquiz van Nederland - het langstlopende en meest succesvolle format op het YouTube-kanaal van NS.

NS

Wil je weten wat we voor jouw organisatie zouden kunnen doen?

Neem direct contact met ons op.