Johnny Wonder
Logo_JW
Mitros

Fijn wonen

Mitros is de grootste woningbouwvereniging van Utrecht en Nieuwegein. Ze wil in goed contact blijven met al haar huurders, over belangrijke én leuke zaken. De vraag aan Johnny Wonder: Hoe doe je dat het best?

Een groot deel van de huurders is actief op Facebook, en vindt dat dé plek om vragen te stellen, meer over de buurt te weten te komen of voor handige klustips. Stap 1 was dus om goed klantcontact via Facebook te organiseren. Maar met Mitros gaan we een stap verder, we kijken niet alleen naar functionele communicatie maar vertellen verhalen. Het centrale thema is steeds: Wat betekent fijn huren bij Mitros nou eigenlijk?

Daarin zetten we de huurder centraal. Zo gaan we met een bloemetje langs bij de oudste huurder, belonen we de leukste buren en vragen we fans om foto’s te delen van hun huis. Met resultaat, want het bereik is gegroeid, de sfeer verbeterd en het aantal fans is verdubbeld. Als gevolg hiervan denken mensen positiever over hun woning, buurt én Mitros.

 

 

We horen veel meer van de gewone huurder en wat hem of haar bezig houdt. We merken dat dat effect heeft op de gehele organisatie.

– Mitros
Bezoek ook

De Kopje Suiker Award

Voor woningcorporatie Mitros reiken we elke maand een gouden kopje suiker uit aan sociale huurders die elkaar nomineren als Beste Buur.

Mitros

Maak werk van Mokum

Voor woningcorporatie Eigen Haard ontwikkelden we een arbeidsmarktcampagne rondom hun grootste dilemma’s.

Eigen Haard

Wil je weten wat we voor jouw organisatie zouden kunnen doen?

Neem direct contact met ons op.