Johnny Wonder
Logo_JW
Mitros

Fijn wonen

Mitros is de grootste woningbouwvereniging van Utrecht en Nieuwegein. Ze wil in goed contact blijven met al haar huurders, over belangrijke én leuke zaken. De vraag aan Johnny Wonder: Hoe doe je dat het best?

Een groot deel van de huurders is actief op Facebook, en vindt dat dé plek om vragen te stellen, meer over de buurt te weten te komen of voor handige klustips. Stap 1 was dus om goed klantcontact via Facebook te organiseren. Maar met Mitros gaan we een stap verder, we kijken niet alleen naar functionele communicatie maar vertellen verhalen. Het centrale thema is steeds: Wat betekent fijn huren bij Mitros nou eigenlijk?

Daarin zetten we de huurder centraal. Zo gaan we met een bloemetje langs bij de oudste huurder, belonen we de leukste buren en vragen we fans om foto’s te delen van hun huis. Met resultaat, want het bereik is gegroeid, de sfeer verbeterd en het aantal fans is verdubbeld. Als gevolg hiervan denken mensen positiever over hun woning, buurt én Mitros.

 

 

We horen veel meer van de gewone huurder en wat hem of haar bezig houdt. We merken dat dat effect heeft op de gehele organisatie.

– Mitros
Bezoek ook

Ontwerpkracht
in de zorg

Voor het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie maakten we een reeks podcasts over ontwerpkracht in de zorg.

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Harry & Meghan

Om de nieuwe treinverbinding tussen Amsterdam en Londen te vieren stuurden we 10 Nederlandse ‘Prince Harry’s’ met de Eurostar naar Londen voor een date met hun eigen Britse ‘Meghan’.

NS International

Wil je weten wat we voor jouw organisatie zouden kunnen doen?

Neem direct contact met ons op.