Willem Dudok

Willem Dudok (1979) is een van de oprichters van Johnny Wonder. Daar werkt hij aan communicatiestrategie├źn en verzint-ie concepten, maar zorgt hij ook dat Johnny Wonders projecten net zo mooi worden opgeleverd als dat ze werden bedacht.

Willem groeide op in het onvolprezen Made, onder de rook van Breda. Zijn vriendelijke g en al even sympathieke steun aan voetbalclub NAC getuigen nog van die tijd. Het eerste kwam van pas tijdens zijn studie Onderwijskunde in Nijmegen, het tweede een stuk minder. Toen al was Willem in de weer met vele #snodeplannen, bijvoorbeeld als hoofdredacteur van studentenblad ANS en programmeur bij film- en debatpodium LUX.

In 2010 – inmiddels verhuisd naar de hoofdstad – werkte Willem als politiek assistent in het Kabinet van waarnemend burgemeester van Amsterdam Lodewijk Asscher. Daarvoor maakte hij deel uit van het kernteam in de (winnende) campagne van Asschers PvdA in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen. Daarin werkte hij onder meer aan de veelbesproken en (geprezen online-)campagne.

Willem werkte eerder drie jaar lang voor campagnebureau BKB en werkte in die periode onder meer aan onderzoek, strategie en communicatieconcepten voor KLM, de Nationale Goede Doelen Loterijen, Essent en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Willem Dudok2

Google+