Martijn Beckers

Martijn Beckers (1974) is één van de oprichters van Johnny Wonder. Daar draagt hij zorg voor de day-to-day operations, zou je kunnen zeggen als je Engels sprak, maar zit hij uiteraard ook vol in het vormgeven en realiseren van projecten voor opdrachtgevers.  Daarnaast geeft hij regelmatig trainingen (al dan niet in verre oorden) en is hij de geestelijk vader van #fierenkoen.

In zijn leven voor Johnny Wonder freelancete hij als marketing- en communicatiemanager van het Zuidas-project in Amsterdam en als public affairs-manager en directieadviseur van de Kamer van Koophandel Nederland. Ook was hij enige tijd werkzaam voor het campagnebureau BKB en langere tijd voor de Partij van de Arbeid. Hij was in die periode in diverse rollen betrokken bij verschillende verkiezingscampagnes.

Fameus is de door Willem Dudok opgerichte Facebook-groep Dieren Die Op Martijn Beckers Lijken (#DDOMBL) die hier natuurlijk ook niet onbesproken mag blijven. “Karaktermoord!”, zei een bezorgd persoon. Maar wie goed kijkt, ziet Martijn glimmen als er weer een nieuwe inzending te bewonderen valt (inzenden kan overigens nog steeds).

Martijn Beckers

 

1 reactie

  1. leida

    ha martijn je telefoon ligt in je postvakje

    groet leida

Google+