Johnny Wonder

Accountmanager (m/v)

(ad interim 6 maanden)

 

Johnny Wonder is een strategisch communicatiebureau voor het digitale tijdperk. We ondersteunen al bijna zeven jaar organisaties met een rijke historie en een veelbelovende toekomst. Door heldere strategische inzichten, effectieve campagnes en boeiende content. En met bewezen resultaat.

We werken graag voor (semi-) publieke organisaties die het beste voor hebben met de wereld en haar bewoners – en hebben veel klanten die bezig zijn met zorg en welzijn, wonen en openbaar vervoer. Van de Nederlandse Spoorwegen, waarvoor we de Tienertoer weer op de kaart zetten bij een nieuwe generatie tot Pleegzorg Nederland, dat we hielpen aan duizenden nieuwe pleegouders. Meer voorbeelden van ons werk vind je hier.

Dat duurzame resultaat zien we terug in de langdurige en goede relaties die we met onze opdrachtgevers onderhouden. Daar besteden wij – en in het bijzonder onze accountmanagers – veel aandacht aan.

In verband met het zwangerschapsverlof van onze accountmanager Agatha zijn wij per 1 augustus op zoek naar een:

Ervaren Accountmanager (m/v) – 36 – 40 uur p/w

(ad interim 6 maanden)

 Agatha over haar werk:

‘Je moet feilloos in staat zijn om de vraag van de klant te doorgronden en te vertalen naar instructies voor het eigen team. Dat betekent ook: zien waar de behoefte zit, zelfs als de klant dat misschien zelf nog niet zo concreet voor ogen had. En je moet de klant enthousiast kunnen maken voor de ideeën en campagnes van Johnny Wonder.’

We zoeken mensen:
  • die ons op hun eigen vakgebied (veel) beter kunnen maken
  • die de werelden waarin onze klanten opereren (ov, energie, wonen, zorg) boeiend vinden
  • die relevante ervaring hebben in (digitale) media of communicatie
  • die (ook nog) sympathiek zijn
Ben jij dit?

Lees de volledige vacature én reageer via Homerun.